Close

DANIËL VAN DE VELDE, 40 JAAR, WERFLEIDER

We vertellen jullie graag het verhaal van Daniël, een gepassioneerd werfleider. Hij studeerde ‘Elektriciteit, optie Elektronica Specialisatie Automatisering’, waarin hij een professionele bachelor behaalde. Na enige werkervaring, besloot hij om voor een nieuwe uitdaging te gaan… al snel liep hij Dave tegen het lijf.

WAAROM FJC?

Nadat Dave Daniël opmerkte, nodigde hij hem uit voor een gesprek. Tijdens het intakegesprek was er direct een klik.  “De samenwerking met Dave Van Gulck verliep heel vlot,” vertelt hij. “Ik werd enthousiast onthaald en heb nu een inloopperiode om de site en de klant te leren kennen. Dankzij FJC verliep alles vlekkeloos.”

EEN VLOTTE SAMENWERKING EN EEN HANDS-ON AANPAK

Daniël was vooral verrast door de nauwgezette opvolging en de continue feedback. Ook het project dat Dave Daniël aanbood bij de klant lag volledig in de lijn der verwachtingen. Verder was het een logische stap in zijn carrière, aldus Daniël: “De aanpak verliep vlot, ik kreeg vrijwel meteen een gesprek bij de klant. Ik kon zowel bij Dave als bij de klant perfect afstemmen wat ik  wou. Ik heb echt het gevoel dat er rekening is gehouden met de stappen die ik wil zetten in m’n carrière. Het feit dat Dave bij alle gesprekken aanwezig was, is daar zeker niet vreemd aan. Die betrokkenheid was een enorme steun. Voor mij was het de ideale manier om zowel FJC als het project beter te leren kennen.”

FJC…IT’S A MATCH!

“Tot nog toe heb ik alleen maar positieve zaken ervaren in de samenwerking met FJC. De indiensttreding en samenwerking met het team van Dave verliep super vlot. Ze geven op elke vraag een eerlijk en oprecht antwoord. Wat ik persoonlijk enorm apprecieer!”

CONTACT OPNEMEN

Wilt u net zoals Daniël ook starten met een nieuwe carrière als werfleider of een andere technische job binnen project management of industrie? Neem dan contact met ons op of volg ons op LinkedIn.